VIDEX

Esborrar el compte

Darrera actualització: 13 d'octubre de 2026

Pots esborrar el teu compte de Videx i totes les teves dades quan vulguis, des de l'app o escrivint-nos.

Des de l'app

  1. Obre Videx i entra al teu compte.
  2. Ves a Perfil.
  3. Toca Esborra el compte i confirma-ho.

L'esborrat és immediat i no es pot desfer.

Sense l'app

Si ja no tens l'app instal·lada, escriu a hola@videxapp.com des del correu amb què et vas registrar, amb l'assumpte «Esborrar el compte». L'esborrarem en un màxim de 30 dies i t'ho confirmarem.

Què s'esborra

Què es pot conservar

Només el que ens obligui la llei, el temps que ens obligui. Si tens el Premium, esborrar el compte no cancel·la la subscripció: cancel·la-la a Google Play o a l'App Store.